User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: big stuff3 problems need help

big stuff3 problems need help big stuff3 problems need help
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    493
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    big stuff3 problems need help

    Hi, guy. I was wondering if anybody has had this problem. I have big stuff 3 stand alone and my truck,it was working fine instill I tuck all my wiring, and after that my car doesn't want to send any signal from the bs3 to the injectors. I have check signal from the dist to the bs3 and I get a pulse of negative, but nothing out from bs3. what cable color is the one out of the bs3 to the injector, so I can check it to see if I have positive instead of negative. help would be appreciated.

  2. #2
    Member gringo76's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    ga
    Posts
    335
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: big stuff3 problems need help

    there is a injector ground wire.did you forget to reinstall it ? other than that your normal power wires and pink switch ignition on wires, unless you got and separate injector driver box. if iam not mistaken, been a while but key on there should be power on both sides of injector and in running or crank then it pulses on the big stuff 3. like I said been a while since I had issue with injector issues on big stuff so memory might be off lol

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    493
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: big stuff3 problems need help

    I don't follow the system I have come the bs3 with the harness to install to the original plugs I don't see any ground can you elaborate more on were it goes.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    493
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: big stuff3 problems need help

    I don't have a separate injector drive

  5. #5
    Code what? 0966Sy's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Spring TX
    Posts
    1,945
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is this a piggy back harness to the factory harness or are you running a standalone harness?

    If it's a piggy back harness, I would suspect you knocked something loose tucking your wiring.
    91 SY #966
    92 Teal TY #414 Nats 05 Pure Stock Champ
    92 4dr T15 Jimmy 4x4

  6. #6
    Donating Member autoaddictions's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sewell NJ
    Age
    43
    Posts
    1,887
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: big stuff3 problems need help

    With your lap top hooked up to the truck can you see rpms when your cranking it over. Should see 300-400 rpm. If the Ecu doesn't see any rpm signal it won't fire the injectors. It will give you a idea where to start looking. I'm my case it is usualy a broken or coroded wire under the dizzy cap at the ignition module.
    92 Typhoon #999 SEE 10.27 RUN http://youtu.be/Pw6YKBEBfu4
    91 Syclone #788 SEE 10.22 RUN https://youtu.be/IhXj12U06oQ
    91 Syclone #2891
    WWW.AUTOADDICTIONSINC.COM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •