Announcement

Collapse
No announcement yet.

big stuff3 problems need help

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • big stuff3 problems need help

    Hi, guy. I was wondering if anybody has had this problem. I have big stuff 3 stand alone and my truck,it was working fine instill I tuck all my wiring, and after that my car doesn't want to send any signal from the bs3 to the injectors. I have check signal from the dist to the bs3 and I get a pulse of negative, but nothing out from bs3. what cable color is the one out of the bs3 to the injector, so I can check it to see if I have positive instead of negative. help would be appreciated.

  • #2
    Re: big stuff3 problems need help

    there is a injector ground wire.did you forget to reinstall it ? other than that your normal power wires and pink switch ignition on wires, unless you got and separate injector driver box. if iam not mistaken, been a while but key on there should be power on both sides of injector and in running or crank then it pulses on the big stuff 3. like I said been a while since I had issue with injector issues on big stuff so memory might be off lol

    Comment


    • #3
      Re: big stuff3 problems need help

      I don't follow the system I have come the bs3 with the harness to install to the original plugs I don't see any ground can you elaborate more on were it goes.

      Comment


      • #4
        Re: big stuff3 problems need help

        I don't have a separate injector drive

        Comment


        • #5
          Is this a piggy back harness to the factory harness or are you running a standalone harness?

          If it's a piggy back harness, I would suspect you knocked something loose tucking your wiring.
          91 SY #966
          92 Teal TY #414 Nats 05 Pure Stock Champ
          92 4dr T15 Jimmy 4x4

          Comment


          • #6
            Re: big stuff3 problems need help

            With your lap top hooked up to the truck can you see rpms when your cranking it over. Should see 300-400 rpm. If the Ecu doesn't see any rpm signal it won't fire the injectors. It will give you a idea where to start looking. I'm my case it is usualy a broken or coroded wire under the dizzy cap at the ignition module.
            92 Typhoon #999 SEE 10.27 RUN http://youtu.be/Pw6YKBEBfu4
            91 Syclone #788 SEE 10.22 RUN https://youtu.be/IhXj12U06oQ
            91 Syclone #2891
            WWW.AUTOADDICTIONSINC.COM
            WWW.MYAUTOADDICTIONS.COM

            Comment

            Working...
            X